Joulun leivontahitti löytyy varmaan joka toisesta joulupöydästä, niin myös meidän. Mietimme tyttöjen kanssa leivotaanko suklaakakku vai juustokakku ja päädyimme jälkimmäiseen. Suklaata kun on muutenkin jo tarpeeksi. 🙈 Glögijuustokakkua maistoin jo koulun jouluruokailussa, mutta pitihän siitä tehdä oma versio. Pohjana käytin K-ruoka reseptiä pienoisin muutoksin. Juustokakku on mun ehdoton lemppari. Käytin appelsiinin makuista tuorejuustoa ja lisäsin ohjeeseen myös rahkaa. Appelsiinimehun sijaan käytin laimeaa sitruunamehua. Ja nam! Hyvää oli ja kaikki tykkäsivät. Vanhimmainen pyysi omille synttäreilleen juustokakkua mansikkakuorrutteella. Eihän niihin olekaan kuin puoli vuotta aikaa.
Btw. Glögikuorrutteen tein ohjetta vahvemmalla versiolla ja se oli silti suhteellisen mieto. Kannattaa siis todellakin tehdä se kunnon tiivisteestä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti