keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Koiran palmikkopusero

Olen aina ollut huvittunut ihmisistä, jotka väkertävät koirilleen kaikenlaisia hörhelövaatteita. Ymmärrän vain käytännöllisen, lämmittävän ja käytännöllisistä syistä ostetut koiran vaatteet. Silti päädyin neulomaan koiralle puseroa, vaikkei meillä ole koiraa. Miksi? Sitä voisin osittain ihmetellä itsekin, mutta syyt ovat hyvinkin yksinkertaiset. Joulu läheni ja minun piti keksiä hyvä, henkilökohtainen ja saajalle tärkeä lahja. Saaja on aikuinen, jolle koira on tärkeä, joten valinta oli sen osalta helppo. Jotain koiralle. Minulla oli joulun alla aivan uskomatan neulomissyyhy ja kutinaa piti saada jotenkin raaputettua. Lahja ei aivan jouluksi valmistunut, joten se ilahdutti lähempänä ystävänpäivää.

Neuleohje on Drops Designin sivuilta. Ohjeessa on käytetty Karisma-lankaa, mutta himon iskiessä minulla ei ollut aikaa käydä lankaostoksilla, joten oli taas käännyttävä varaston puoleen. Harkitsin useampaa eri lankatyyppiä, mutta päädyin taas ikuiseen hätälankaani seitsemään veljekseen. Seiskaveikkaan minulla on viha-rakkaussuhde. Haluaisin tehdä jostain muusta langasta, hieman pehmeämmästä materiaalista, mutta seiskaveikka on pätevä peruslanka, joka sopii aivan kaikkeen. Muokkasin ohjetta langan muutoksen takia sopivammaksi, pääasiassa kuitenkin olen noudattanut dropsin ohjetta xs-koossa.

Tulokseen olen ihan tyytyväinen. Työ oli nopea tehdä, johtuen tietysti koiran koosta. Kuvissa palmikkopusero on kuvattu lelukissan päällä, jolle pusero oli hieman liian iso. Kuvista ei siis saa kovin hyvää kuvaa. Olen nähnyt kuvan palmikkopuserosta lahjan saajan yllä ja aika sopiva siitä tuli, vaikkei koiran mittoja ollut minulla käytössä.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen, vaikka minua itseäni miellyyttää eniten alkuperäinen harmaa. Kiitos linkistä.

ViTa kirjoitti...

Eipä kestä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...