maanantai 6. toukokuuta 2013

Moka

Joskus se lanka vain näyttää kauniilta kerässä ja neulottuna on pettymys. Tällä kertaa kävi näin Novita Puro Batikin kanssa.

Näistä uusista väreistä yksi puhutteli minua ja ajattelin tekeväni siitä kevätmyssyn itselleni. Sellaisen kivan roikkuvan mallin. Langan väri ei sopinut takkiini, mutta ajattelin selviäväni siitä jotenkin. Neuloessani en pitänyt langan tunnusta sormissani. Onhan puro batik pehmeä ja sileä, mutta muovi vain tuntui vahvasti läpi. Tiedä sitten onko musta tullut nirso vai onko makuni kehittynyt. Vuosi sitten en olisi muovia langasta tuntenut. Ja ne ihanat värit eivät enää olleet ihania neulottaessa. Tyhmä raidoitus. Ja vielä viimeiseksi tein saman mokan kuin yleensä. Lopetin myssyn tekemisen liian aikaisin ja siitä ei todellakaan tullut roikkuvaa, löysää myssyä.

Joten tämä lähtee kiertoon. Joko lahjaksi tai sytomyssyksi. Katsoo nyt.


Ja lopuksi, pyynnöstä, kuva tytön liskosta.

Nimi: Perusmyssy
Lanka:  Novita Puro Batik
Koko: Aikuisen
Kenelle: Lahja tai syto-myssy, saa nähdä
Ohje: summanmutikka
Ajatuksia: Note to myself: Älä enää koskaan osta muovia, vaikka kuinka houkuttelisi. Vain sukkalangassa on pieni akryylimäärä sallittua.


It's been ten years since I last wrote something in English. It's about time to start again. This yarn Novita Puro Batik was a disappointment. It felt too much like plastic / synthetic. The hat was originally meant for me, but it's not staying here. It's going to be a gift or mayby I give it to charity. Who knows.

2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kaikki tuota lankaa kehuu, itse en ole kokeillut kun nuo liukuväritykset ovat miekestäni liian kirkkaita. Ihana myssy siitä tuli.

Mollie kirjoitti...

Ymmärrän kyllä miksi lankaa kehutaan, mutta muhun ei nyt napannut. Kerällä paljon ihanampi kuin valmiina pintana.

Olen tehnyt aikaisemminkin Puro Batikista, enkä muista, että se olisi ollut näin muovisen tuntuinen sormissa. Joko on väärä muistikuva tai sitten on maku muuttunut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...