lauantai 16. elokuuta 2014

Enderman

Sain tilaustyöksi Endermanin. "Siis mikä?" oli ensimmäinen kysymykseni. Minecraft minulle jo jotain kertoi. Olen kerran nähnyt pelattavan Minecraftia ja sen maailman hienous ei auennut minulle ainakaaan sillä kerralla. Paha vika minussa, sillä olen huomannut olevani nyt Minecraft-fanien ympäröimänä. Huoh.

Minecraft on nimenä entuudestaan tuttu ja luokittelen sen klassikkopeleihin. Luokitus oli jo päässäni ennen kuin edes tiesin mistä on kyse. Palikkamaailmasta. Joten tälläinen yksi musta palikkapää oli tehtävä. Onneksi on Ravelry ja sen ihmeellinen maailma, jota ymmärrän paljon paremmin. Paljon paremmin.

Ohjeesta hieman muokkailin kiinnitysmetodeita ja järjestystä. Silmiä en tehnyt huopapaloista vaan kirjontalangasta. Ihan siisti siitä tuli ja kait sen palikkapääksi tunnistaa.Nimi: Enderman
Lanka:  Novita Nalle 
Koko: vartalo ja pää n. 15 cm
Kenelle: Lahja lapselle
Ohje: Minecraft Enderman by Stephanie Ripley, ravelry
Ajatuksia: Nyt omatkin lapset haluavat Endermanin. Ja he tunnistivat, että on kyse pelihahmosta.

I heard that my friend's child wanted an Enderman-toy for a birthday present. So, what else can I do, but chrochet one. I found a good looking pattern from ravelry and I only made few minor modifications. Now my own children want an Enderman-toy, all four of them.

2 kommenttia:

Kuppikissa kirjoitti...

enderman <3 nuo otukset on niin sulosia kyseisessä pelissä. hienosti onnistunut :)

Mollie kirjoitti...

Kiitos. :) Lahjan saajakin oli tyytyväinen, kun pyysi lisää samaa sarjaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...