perjantai 4. joulukuuta 2015

Jämälankavillasukkajoulukalenteri

Siinä vasta oiva sana hirsipuuhun - jämälankavillasukkajoulukalenteri. Suomen kielen ihanuuksia. :)

Joulusukkakalenteriin osallistuin aivan ajallaan, mutta tähän hirviösanaan aloitin osallistumisen vasta eilen. Hieman oli siis kiinni kirittävää, mutta vielä onnistui näin alkupuolella. Nyt olen aivan tasoissa ja tämän päivän osuus on siitä tehty. Joulusukkakalenterista tämä päivä on vielä tekemättä (ja se toinenkin sukka pitäisi aloittaa), mutta pitäisi siivota ensin.

Värivalintatavat jämälankavillasukkajoulukalenterissa ovat olleet mielenkiintoiset. Ensimmäisenä päivänä A-sukan väri valittiin kellon ajan mukaan. Minulle siitä osui vihreä. Toisena päivänä B-sukan kirjoneulekuvio juontui binääriluvuista ja heksadesimaaliluku siitä määritti päivän värin. Sitä tunsi itsensä hyvin tekniseksi ja insinööriksi. Kolmantena päivänä jatkettiin B-sukkaa yhdistämällä vaatteiden kaksi väriä, esimerkiksi punainen ja sininen saisi aikaan lilan langan. Minulla oli päällä kelamainen musta ja musta, koristeltuna mustalla. Neljäntenä päivänä oli A-sukan vuoro ja värin määräsi ravelryyn liittymisvuosi. Itse liityin siihen vuonna 2012, joten jatkoin vihreällä.

Alla on tähänastiset tulokset. Saattaa olla, että vaihdan pohjavärin jossain vaiheessa. Pinkki ei välttämättä riitä loppuun saakka. Mielenkiinnolla odotan jatkoa. Tarkemmat tiedot ja ohjeet jämälankavillasukkajoulukalenteriin löydät Missä neuloimme kerran - blogista.
2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

LUin tuon neulomiskalenterin ohjetta , yhtään en ymmärtänyt ja nyt seuraan millaisia te osaatte neuloa.

aimarii kirjoitti...

tähän juttuun osallistuin ja sukkani ovat valmiit. Lähetin kuvankin jo "Missä neuloimme kerran" pitäjille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...