lauantai 2. huhtikuuta 2016

Mandala madness, osa 2

Mandala madnessin toinen osuus on nyt selätetty. Ohje etenee selkeästi jo haastavampaan suuntaan, mutta vielä olen pärjännyt mukana. Suomenkielinen kuvallinen ohje on onneksi selkeä, vaikkakin sain sitä tietyn paikoin lukea jo pariin kertaan uudestaan. Esimerkiksi kerroksella 19 virkataan sekä kerrokseen 15 että 18. :) Facebookin ryhmästä olen ollut huomaavani, että kolmas osuus on tuottanut enemmän hankaluuksia. Onneksi on vielä video-ohjeet taustalla turvaverkkona. Miten teillä muilla? Onko tullut eteen haasteita?

Toisessa osuudessa sain mandalaan mukaan väriä ja nyt työ alkaa näyttämään jo paljon paremmalta. Suunnittelin lisääväni siihen kolmannessa osuudessa mustaa jossain muodossa. Tämä on todella koukuttava työ. Suosittelen ehdottomasti kaikille.

Jotenkin mandala yhdistyy mielessäni nyt tänään puistossa kohtaamaani vanhempaan rouvaan. Kyseinen rouva on tehnyt tiibetiläisen riitin joka aamu viimeisen 20 vuoden ajan, kunnes hän sai infarktin. Rouva kertoi päättäväisevänä opettelevansa uudelleen sen tekemistä, vähän kerrassaan. Rouvan poistuessa puistosta rollaattorillaan katselin, miten hänen jalkansa nousi juuri ja juuri maasta irti enkä silti hetkeäkään epäillyt hänen kykyään saavuttaa tahtonsa. Viidessä tiibetiläisessä riitissä pyöritään ympäri, nostetaan makuultaan jalat pystysuoraan ylös, polvi-istunnassa pyöristetään selkärankaa, tehdään silta ja noustaan karhukävelyasentoon. Kaikki tehdään 21 kertaa hengityksen tahdissa. Tämä vanhempi rouva on pysynyt mielessäni koko päivän ja saanut minut pohdiskelemaan omia tavoitteitani. Jännää, miten yksi sattumanvarainen kohtaaminen voi olla lopulta niin merkittävä.


3 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Voi, miten uskomattoman ihana virkkaus!!! Ja toisaalta taas: miksi meninkin aukaisemaan tämän sinun postauksesi, kun sitten aukaisin myös linkin sinne ohjeisiin ja sitten alkoi itsestäkin tuntua siltä, että on lähdettävä mukaan... ja millähän aikaa... Pitänee nukkua yö jos kaksikin tähän päälle, jospa järkiintyisin.
Ihana tuo tarina tuosta vanhemmasta rouvasta:)
Mukavia virkkaushetkiä sinulle, heinäkuussa sitten ihastellaan valmista peittoasi!

Mollie kirjoitti...

Aina voi lohduttautua sillä, että ohjeet jatkuvat heinäkuun puolelle. Tässähän on siis vielä neljä kuukautta aikaa tehdä työ. :D

Kiitos kehuista.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen sortunut tähän mandalaan,3 osaa valmiina ja on mielenkiintoinen ja helppokin virkattava.Kauniit värit sinun työssä,ihanan hempeä.Tsemppiä virkkaukseen.
T:Tytti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...