tiistai 13. maaliskuuta 2012

Voi luoja, mitä ihanuuksia!

Kävin seikkailemassa Villavyyhdin sivuilla. Yleensä ostan lankani vain tarpeeseen, johonkin tiettyyn neuleohjeeseen tai paikallisista marketeista alennuksesta. Silti minulle on kertynyt pari laatikollista lankaa varastoon ja lähes kaikille on jo suunnitelmat valmiina. Kaipasin jotain vaihtelua perusnovitoihin, joten nettiseikkailut kutsuivat.

Selailin Villavyyhdin sivuja pitkään ja avasin kiinnostavia lankoja uuteen välilehteen. Niitä kertyi yli 30! En ole vielä saanut lottovoittoa (pitäisi varmaan lotota ensin), joten oli pakko supistaa suosikkilistaa huomattavasti. Mahdoton tehtävä. Haluaisin esimerkiksi Louhittaren Luolan Väinämöisestä aivan kaikkia värejä. Ja juuri ostin pari neulekirjaa. Krhm. Ei kerrota kellekään.

Kuvat ovat villavyyhdin sivuilta.

4 kommenttia:

ViTa kirjoitti...

Päädyin sitten tilaamaan Cascaden Venezia Worstedia muutamaa eri väriä. Katsotaan, mitä saan niistä aikaiseksi.

Jaana kirjoitti...

Aivan ihania lankoja.... tekisi mieli ostaa kaikkia:)

amuk kirjoitti...

Nuo langat ovat ihania :) Villavyyhdistä saat lisäksi nopean toimituksen ja muutenkin ihana verkkokauppa. Sitten olisi vielä Titityy, Kuje, Tinttamarelli, Fiinaneule, Lankaidea, Lumoava lanka, Sentikka.....Jos haluaa lisää haaveilla lankakeristä ja puikoista. Olen sivujen suurkuluttaja.

ViTa kirjoitti...

Voi kauhistus! Arvaa vain poikkeanko noillekin sivuille? :P Villavyyhdin toimitusnopeus yllätti. Todella hyvää palvelua. Ainut mikä harmittaa on se, että yllä olevista langoistakin osa oli loppu. Paketti on roikkunut jo viikon postissa ja harmittaa vietävästi, kun en ole ehtinyt sitä hakemaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...