keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Spread your Wings

Mulla oli viikon reissu tiedossa ja siihen piti etsiä sopiva reissuneule. Kriteerit olivat selvät: yksinkertainen ohje, pyöröpuikot, lankavaraston tyhjennys ja työtä viikoksi. Olin törmännyt useammassa blogissa Wingspan-huiviin ja jokaisessa sitä kehuttiin maasta taivaisiin. Itse olin epäileväinen mallin ihanuudesta, mutta poimin ohjeen kuitenkin Ravelrystä talteen. Lankavarastosta löytyi kaksi kerää Novitan Nalle Marjaretki Mustikkaa. Juuri sopiva tähän projektiin.

Malli oli todellakin helppo seurattava. Ei tarvinnut laskeskella mihin oli jäänyt ja mitä tekemässä. Välillä hieman puuduttavaa, mutta langan vaihtuva väri ja lyhenevät kerrokset pitivät mielenkiinnon juuri tarpeeksi yllä. Mallin ihanuudesta en ollut varma edes viimeisen kolmion aikana. Ajattelin, että tulipahan tehtyä, mutta taitaa joutaa kaapin perälle. Viimeiset kerrokset neuloin eilen yöllä ja tänään aamulla viimeistelin. Kun katsoin valmista työtä ja sovitin sitä itselleni, niin silloin syttyi ihastus. Kun kuvasin valmista huivia, niin syttyi rakkaus. Wingspan on todellakin maineensa veroinen ja aivan ihastuttava!2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hieno! Ja hyvin käy marjaretki! Mulla on ollut mielessä tehdä hartiahuivi, mutta en ole pitsineuletyyppiä...ja malli on ollut hakusessa. Mutta tämä voisikin olla kokeilun arvoinen!

ViTa kirjoitti...

Kiitos Hanna! Malli on todellakin kokeilun arvoinen ja vielä ihanempi luonnossa kuin kuvissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...