maanantai 26. elokuuta 2013

Löytöretkeily

Lähtekää löytöretkille marketteihin! Ei niihin pieniin eikä niihin suurin, vaan keskikokoisiin. Yllätytte varmasti positiivisesti lehtihyllyllä. En usko asuinpaikkani olevan poikkeus kaupunkien joukossa. Se olisi jo liian outoa.

Pikku lähikaupoissa on tietysti pakollinen perusvalikoima. Isojen markettien osalta olen taasen pettynyt lehtivalikoimaan, mutta keskikokoisista olen tehnyt kivoja löytöjä.

Supermarketista olen löytänyt aikaisemmin mm. Interweaven virkkaus sekä neulontalehdet. Nyt silmiini osuisi saksalainen Sandra ja hintaa oli 4,80 €. Sandran mukana tuli suomalainen Neuleita naisille, joten hinta ei todellakaan ollut paha. Sandrassa oli todella kivoja malleja. Suomalaisessa lehdessä oli lähinnä perusneuleita ja ne eivät niinkään sytyttäneet.Seuraavana päivänä kävin tarkastamassa S-marketin lehtihyllyn. Nyt tein SUPERlöydön; Knitter. Kansikuvan lisäksi löytyi uskomattoman monta superihanaa ohjetta. Positiivisin ja yllättävin löyty aikoihin. Ja ei, en voi käyttää tarpeeksi superlatiiveja. Katso vaikka. Saksalainen lehti muuten tämäkin.4 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Samaa mieltä- neulelehtiä voi löytää muualtakin, kuin ostoskeskuksista!!!

Neule-Kirppu kirjoitti...

No, pöh! Ei kyllä täällä ole missään kaupoissa noin ihania löytöjä. Mutta kiva kun sinä olet löytänyt:)

Emma kirjoitti...

Saksalaiset lehdet on kyllä laatutavaraa :)

Mollie kirjoitti...

The Knitterin ongelma on, että minkä töistä tekisi ensimmäiseksi.

Saa nähdä, miten saksankieli taipuu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...