perjantai 1. marraskuuta 2013

Korujen kirjoa

Olen aikaisemmin kertonut, että olemme laittaneet pystyyn käsityökerhon paikallisen MLL:n avustuksella. Siellä olemme tehneet kuka mitäkin: villasukkia, huiveja, hattuja, leikattu aplikaatioita. Jokainen on siis tuonut oman työn mukanaan. Nyt järjestimme ensimmäisen kerran ohjattua toimintaa ja se sujui rattoisasti helmien merkeissä. Ensimmäisellä tapaamiskerralla teimme kaulakoruja ja nyt toisella kerralla korvakoruja.

Ihanainen vetäjämme on HelmiSydämen koruja myyvä Nina, jonka omiin tuotoksiin voi tutustua esimerkiksi Ninan facebook-sivuilta. Olen tehnyt peruskoruja aikaisemminkin, mutta sain nyt paljon lisäoppia esimerkiksi linkitetyistä koruista ja niksejä lukon kiinnitystapoihin.

Koruja kertyi kahden illan aikana ihan kiitettävästi. Pienoinen kipinä virisi, josko näitä tekisi ihan joululahjoiksi saakka. Kiitos Nina.

Helminä käytin lasi- ja kivihelmiä. Pidän niistä enemmän kuin muovisista. Lisänä on muutamia metallinvärisiä tai mustia siemenhelmiä. Saldona on kuusi korvisparia, kaulakoru ja kotona lisänä muistivaijeriin tehty rannekoru. Mikä on suosikkisi?3 kommenttia:

VirpiUP kirjoitti...

Todella kauniita! Voisin ottaa kaikki ja tuo kaulakoru, wau, tykkään kovasti. Illat kuluivat kyllä tosi rattoisasti :)

Anonyymi kirjoitti...

kaikki korut ovat kauniita - valitettavasti kaulattomana ihmisenä en voi pitää kuin nappikorviksia ja niidenkin on oltava "aitoja" -

hh

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

Todella kauniita koruja ovat :) Nuo lyhyemmät missä on kellertävät pallerot ovat minun mieleen eniten :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...