torstai 13. marraskuuta 2014

Pikkuiset vauvan sukat

Kummitytölle tein talven varalle kahden villasukat. Harmaan sukat ovat selkeästi vielä liian isot, mutta ovatpahan valmiina odottamassa. Junasukkien lankana on Opalista jäljelle jäänyt jämäkerä. Lanka oli hyvin tarkkaan mitoitettu ja riitti juuri ja juuri.

Harmaat sukat on tehty Kardemumman talon ohjeella Lise-Loten pikkuiset sukat. Ohje on ehdottomasti suosikkejani vauvasukista. Lankana on Novitaa, mutten valitettavasti muista mitä niistä. Ei kuitenkaan nallea tai 7 veljestä vaan jotain paljon ohuempaa ja paljon miellyttävämpää. Oli yllättävän hyvän tuntuinen lanka. Ostin sitä joskus alennuksella Prismasta ja nyt harmittaa ettei tullut ostettua enemmän.

On muuten joulukalenteria suunnitteilla, mutta siitähän ei voi vielä puhua mitään.Nimi: Junasukat
Lanka: Opal
Koko: n. 20
Kenelle: Kummitytölle
Ohje: Etelä-Pohjanmaan Taitoshop vauvan sukka 
Ajatuksia: Vauvasukkiin on hyvä kadottaa jämiä
Nimi: Lise-Loten pikkuiset sukat
Lanka: Novita
Koko: n. 22
Kenelle: Kummitytölle
Ohje: Lise-Loten pikkuiset sukat 
Ajatuksia: Suosikkilankani Novitan langoista. Harmi, etten nimeä muista

I made woolen socks for my goddaughter to keep her warm at winter frost. The first one is called junasukka and it's a very simple pattern. These socks really stay on and don't fall off even in hard children's play. But my favorites are the second one, called Lise-Loten pikkuiset sukat. I just love that pattern. I'm planning a advent calendar, but that's still a secret. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...