lauantai 15. marraskuuta 2014

Minecraft villasukat

Minecraft tuntuu olevan nyt kova sana vähän kaiken ikäisillä lapsilla. Niin myös meillä, vaikkakin into on todennäköisesti tarttunut ystäviltä. Peliä meillä ei ole ja tytöt eivät ole tainneet edes kylässä sitä pelata. Mutta onko sillä väliä? Pääasia, että saajaa miellyttää.

Näiden villasukkien oli alunperin tarkoitus päätyä lahjaksi, mutta kädenjälki oli niin auttamattoman surkeaa, että nämä jäivät omaan kotitalouteen. Sukat on tehty kirjoneuleena, osin intarsiaa hyväksikäyttäen. Valkoiset silmät on tehty jälkikäteen silmukoita jäljentäen. Ihan hävettää. On kuitenkin tullut neulottua jo useampi vuosi, mutta kirjoneule ei ole edelleenkään vahvin lajini. Silti tiedän saavani parempaakin jälkeä aikaiseksi. Tosin näitä villasukkia ei ole käsitelty. Höyrytys, silitys, kostutus, pingoittaminen tai ihan vain pesu parantaisi todennäköisesti lopputulosta ja saisi sukat näyttämään enemmän viimeistellyiltä.

Tänään kävimme koko sakki kirjaston pelipäivässä pelaamassa lautapelejä laidasta laitaan sekä tutustumassa kuvataidekoulun näyttelyyn museolla. Kulttuuripäivä siis. Kaksi omaa kuvataidekoululaista löysi omat työnsä muiden joukosta.

P.S. Tulevassa joulukalenterissa taitaa minecraftitkin vilahtaa. Ei voi tietää.


Nimi: Minecraft villasukat kirjoneuleena
Lanka: Novita Nalle musta ja Novita Pikku Sisko vihreä kaksinkertaisena
Koko: n. 36
Kenelle: Jäi meille omalle tytölle
Ohje: Oma ohje
Ajatuksia: Aivan surkean karseaa jälkeä verrattuna omaan normitasoon. Mikäköhän vaivasi?

Minecraft is everywhere and everybody seems to be into it. My girls haven't played it, but still they love it and are excited about the characters. I don't know what was the problem, but I just didn't like the outcome. These socks are uneven and just plain awful. These were meant as a present, but I just can't give these to anybody. Oh, by the way, you may see minecraft characters also in my advent calendar. Who knows. 

1 kommentti:

sirkkis kirjoitti...

Tosi ihanat ovat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...