sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kesä mielessä

Odotan jo kieli pitkällä, että pääsen takapihalle viltin päälle loikoilemaan hyvän kirjan ja neuleen parissa. Likat juoksisivat ympärillä vesipyssyt tanassa ja kiljahtelesivat riemusta. Kesä mielessä tein itselleni neulemekon. Harvemmin teen itselleni vaatteita, koska niistä tulee aina väärän kokoisia. Joko järkyttävän isoja tai aivan liian pieniä. Ja juu, en ole mallitilkkujen ystävä, joten ihan itseäni saan syyttää tästä.

Nyt koko asui aikalailla nappiin. Hieman voisi olla istuvampi rinnuksen alta, mutta pieni muotoilu kosteanakin avittaa jonkin verran. Enemmin tässä kauhistuttaa oma pyöreys, kun kiloja on kertynyt viime vuosina reippaasti. Ehkä sillekin saisi joskus muutosta.

Neulemekon ohje on Novitan kesälehdestä 2014. Katsoin lehdestä useampaakin mallia, mutta päädyin sitten tähän. Tämä on hyvinkin simppeli malli, näyttävyys tulee lähinnä hörhelöistä. Helmarimpsun tein, mutta olkapäiltä jätin rimpsut tekemättä. Valmiina neule tuntui huutavan jotain extraa, valkoista virkattua. Ensimmäisenä tuli mieleen Virpin kukkaympyrät. Virpi on onnistunut hyvin markkinoimaan yksinkertaiset ympyrät ja neliöt. Hän taikoo niistä melkein päivittäin upeita luomuksia. On vaikea välttyä ympyröiden näkemiseltä ja niin ne päätyivät minunkin alitajuntaan.
 Nimi: Kesäinen
Lanka: Novita bambu. Kukkaympyrä Schulgarn cotton fun
Koko: Onhan se
Kenelle: Itselleni
Ohje: Novita kesä 2014 naisen neulemekko
Ajatuksia: Kesä, kesä, kesä!

3 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Kerrassaan kivan mekon olet tehnyt, kukkaympyrä elävöittää sitä kivasti

sirkkis kirjoitti...

Ihana mekko ja hyvä idea pitsikukka.

amuk kirjoitti...

Oi kuinka sievä !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...