keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Nilviöt

Harmonie on yksi suosikkimalleistani. Ehdottomasti. Nämä ovat vasta kolmannet kyseisellä mallilla, mutta harvemmin teen useammat kuin yhdet. Ohjeiden valtavasta kirjosta on vaikeaa valita, kun tekisi mieli tehdä kaikkia. Kuvausreissu ei ollut yhtä onnekas. Jostain syystä hyttyset olivat tavallistakin ärhäkämpiä ja kivuliaampia. Yksi lapsistani on pahasti allerginen hyttysenpistoille, joten vaihdoimme aika nopeasti maisemaa.

Kesä on ihanaa aikaa, jos näitä hyttysiä ei lasketa mukaan. Aurinkoa, lämpöä, yhdessä oloa sekä kaiken maailman kissan ristiäisiä. Aamupäivän vietimme juhannusmarkkinoilla ihmisvilinässä. Mansikat jäivät tällä kertaa torille, mutta jätskit sentään löysimme. Markkinoiden lisäksi toinen perussuosikki tässä perheessä on kotieläinpäivät. Ne ovat sellaisia helppoja ja halpoja hupia lapsiperheille.

Lempimallista huolimatta näiden sukkien teko kesti lähes vuoden. Ne jäivät aina parin kerroksen jälkeen muiden töiden taakse. Regian lankakin oli miellyttävää ja pehmoista, joten vika ei ollut siinäkään. Ehkä ongelma piili siinä, että mielestäni lanka ja malli eivät kohdanneet parhaalla mahdollisella tavalla. Langan kauneus näkyisi paremmin jossain muussa mallissa. Mutta nyt kun katson kuvia, olen todella tyytyväinen näihin. Haastavuuden takia sukkien nimeksi tuli Nilviöt.



































Nimi: Nilviöt
Lanka: Regia fluormania color
Koko: 39
Kenelle: minulle
Ohje: Harmonie, Nicole Hager



































Päivän mietelause on Roald Dahlin Nilviöistä:

”Jos sinulla on hyviä ajatuksia, ne hehkuvat kasvoiltasi kuin auringon säteet, ja näytät aina ihastuttavalta.”

3 kommenttia:

cathkinspa kirjoitti...

Kauniit ovat,vaikka nimi viittaaisi johonkin muuhun,mutta kauniit nilviöt :)Hyvää Juhannusta :)

Gailia kirjoitti...

Kivat nilviöt. Valmiista raitalangoista perussukat on melkein parhaita. Tämä malli passaa kuitenkin hyvin tähän lankaan. Täytyypi laittaa muistiin, kun löytyy monia valmiiksi kirjavia lankoja

Viivu kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :) Kauniit ovat minunkin mielestäni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...