perjantai 17. kesäkuuta 2016

Tilaustöitä

Olen tehnyt muutaman tilaustyön valokuvausstudio Kati Länsikylälle. Osasta olen saanut pyynnön ja osan olen tarjonnut ihan muuten vain. Kati tarvitsi neuleita nimenomaan vauvakuvauksiin. Meillä on vaan aika paha tämä yhteistyö, kun molemmilla on miljoonia ideoita ja kaikkea olisi kiva toteuttaa. Olen saanut toteutuksissa hyvinkin vapaat kädet. Ensin teen jotain pyydetyn suuntaista ja ihan perusversiota ja sitten välillä jotain erikoisempaa.

Nyt ei niinkään ole mitään erikoisempaa, muttei aivan pyydettyäkään. Virkkasin Novita Aallosta peiton, jonka toisessa reunassa on puiset napit. Ideana on se, että sitä voi käyttää paitsi peittona, niin myös unipussi-tyylisesti. Kuvia ottaessa harmittelin, ettei meillä ole kotona edes sopivan kokoista nukkea kuvausrekvisiitaksi. Vaikea esittää ideaa ilman kunnollisia kuvituskuvia. Peiton voi napittaa monella eri tapaa, koska erillisiä napinreikiä ei varsinaisesti ole. Pintakuvioinnin jokainen aukko käy napinreiästä. Tästä pyysin Katilta kokemuksia, miten peitto toimii kuvauksissa. Peiton kaveriksi on virkattu samasta langasta myssy.


Pientä söpöä aivan pienelle tytölle on Novitan Cotton Linen langasta. Tämä oli kampanja-lankaa ja siksi siitä ei tahdo enää tietoa löytyä. Kyseessä kuitenkin puuvilla-pellavaa. Tämä setti ei isolle kulkijalle mahdu.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...