lauantai 2. heinäkuuta 2016

Ruttanat

Edellisen postauksen ufot ovat valmistuneet ja niistä tuli vallan mainiot tyttärelle. Alunperin varmaan ajattelin sukkia itselleni, mutta varren joustamattomuus teki sen, ettei niitä voi minulle edes ajatella. Ja mikäs siinä. Kasvava jalka olisi joka tapauksessa kaivannut syksyksi uusia sukkia. Lankakaapin siivouksen yhdessä löysin vielä vajaan nöttösen samaa lankaa, joten päätin tehdä samalla rysäyksellä myös kynsikkäät likalle. Kynsikkäissä harjoittelin silmukoiden jäljentämistä ihan kohtalaisin tuloksin.

Joskus sitä vain osaa olla tyytyväinen työhönsä. Sukkien kauneus tuli esille erityisesti niitä kuvatessa. Sama reaktio tapahtuu minulla useasti. Ehkä se on se, että jo neule alkaa loppuvaiheessa jo hieman ärsyttämään, kun malttamattomana haluaisi toteuttaa jo uusia ideoita. Mutta kuvatessa huomaa kauneuden.
Nimi: Ruttanat
Lanka: Nalle taika
Koko: 38-39
Kenelle: vanhimmalle likalle
Ohje: Ruttusukat

Ohjeen olen itse ottanut facebookin Voihan villasukka-ryhmästä, mutta vastaava löytyy myös lankahelvetin blogista. Kannattaa muutoinkin tutustua kyseiseen blogiin. On muuten kauheeta, kun huomaa, että vanhimmalla lapsella on lähes saman kokoinen jalka kuin itselläsi. Itse kun on vielä niin nuori, niin miten nuo lapset ovat kasvaneet jo niin isoiksi. :D

Nimi: Kämmekkäät
Lanka: Nalle taika
Koko: sopiva :)
Kenelle: vanhimmalle likalle
Ohje: Ohje on oma

Kämmekkäisiin olen silmukoinut jälkikäteen perhosen ja pääkallon. Pääkalloon en ole täysin tyytyväinen. Se kaipaisi isomman raon pään ja ristikkäisten luiden väliin.

Päivän mietelause on Aaro Hellaakosken:


"Ihan turhaan tuotakin tuskailet
jos päivä ei pilkota polkusi yllä.
Se valo, jota ulkoa löydä et,
sehän rintasi luolassa loimuu kyllä."

2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Nallesta saa ihania neulomuksia ja nuo kumpikin työ on söpöt.

Suvituulian kasityopaja kirjoitti...

Ihanat! Just sopivat ruttuset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...