sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesäyön hullutus

Ensimmäinen hullutukseni tapahtui kaupassa. Mitä ihmettä minä ajattelin näitä ostaessani?


Nuken ja barbin vaatteita tietysti! Mitä enemmän hörhelöä ja kimmalletta, sen parempi. Tässä mennään täysin lasten maun mukaan.

Varsinaista kesäyön hullutusta ajattelin aluksi todelliseksi hullutukseksi ja täysin mahdottomaksi toteuttaa. Joka tapauksessa jämäblogin päästyä päätökseen, liityin mukaan hullutukseen ja täysillä mennään tähänkin.

KYH 1 on aloitettu, mutta edelleen kesken. Novitan kesä 2012 lehdessä on Hanko-langasta tehty neulottu kori. Kori tehdään lyhennetyillä kerroksilla ja sekaan heitetään palmikkokuvio. Mukavaa ja leppoisaa, ilman turhia laskemisia. Alla on todiste työn kulusta. :P KYH 2 on barbin mekko ja siihen kuuluva jakku. Ohje on omasta päästä. Lanka on näitä ensimmäisen hullutuksen peruja. Musta lanka on omaa varastoa, joko Tennesee tai musta puuvillalanka. Tumma hörhelö on Tarjoustalosta ostettua Kotikultaa.

KYH 3 on myöskin barbin mekko, mutta tällä kertaa pinkki. Ohje on samaisesta päästä vedetty. Pitäisi varmaankin panostaa muihin KYHeihin ja tehdä jotain hieman isompaakin. Ajatus on viriämässä. Ja se edellisen postauksen baskeri ja pitsipipo odottaa edelleen viimeistelyä. :)

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kiva, kun olit käynyt blogissani vierailulla! :) Herkullisen näköistä pintaa tuossa neulomassasi korissa! Teetkö Hanko-langasta vai mistä?

Mollie kirjoitti...

Lankana on kaksinkertainen Hanko ja se on aivan ihastuttavaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...