keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Keskikesän villasukat

Joskus vain tekee mieli villasukkia. Siinä on jotakin niin terapeuttista ja rentouttavaa. Nämä villasukat syntyivät KYH työnä ja ne tulevat miehelle käyttöön. Lankana on musta seiskaveikka sekä Nalle kukkaketo sinikello. Mallina on oma perussukka. Yksinkertainen on usein kaunista ja pienillä muutoksilla saa paljon aikaiseksi. Tässä on varressa alaspäin levenevät raidat. En ole aivan varma miellyyttääkö se silmääni, mutta näillä nyt mennään. Halusin villasukkiin pitkän varren ja säästää mustaa muuhun työhön. Avoinna on kaksi mustaa kerää ja toivoisin toisen niistä säästyvän edes osittain. Kuvassa varsi on valmis ja seuraavaksi siirrytään kantapäähän. Kyseessä siis KYH 22.

Asiasta kolmanteen. Miten yhdistätte neulepaidan hihan kauniisti? Vinkkejä otetaan vastaan.

Tämä on muuten blogiteksti numero 50!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

http://www.kaspaikka.fi/neulonta/tekniikka-ja-rakenne/saumat.html

Tuolta löytyy erilaisia vaihtoehtoja yhdistämispistoiksi.

En ole hetkeen tehnyt mitään hihallista. Tavallisesti ensin harsin hihan paikoilleen ja vasta sitten ompelisin sen kiinni. Näin hiha ei pääse luistamaan pois paikoiltaan ommellessa.

Mollie kirjoitti...

Kiitos linkistä! Olenkohan aina yrittänyt jotain liian vaikeaa, koska tuntuu, että saumoista joko pilkottaa iho tai saumoista tulee liian paksuja? Täytyy kai palata perusasioihin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...