lauantai 26. tammikuuta 2013

Pompoleo

Blogeja selatessani törmäsin tammikuun alussa Pompoleoon Paula Kristiinan blogissa. Ihastuin aivan täysin ja etsin sitä myyvän verkkokaupan. Tilaukseen lähti SMC (Schachnmayr) Pompoleo Käsityöpuoti Silmu & Solmusta. Ja nyt erikoismaininta: jokainen lanka tuli yksittäispakattuna; silkkipaperiin käärittynä ja suljettuna tarralla. Ihanaa luksusta!

Pompoleo on akryylilanka, jossa on pompulat valmiiksi mukana. Lankahan on ihanan pehmeää, mutta todellakin muovisen tuntuista. Neuloessa odotin joka hetki, milloin tulee seuraava pompula. :) Vielä vähän,  pompulaan saakka - ajatus toimi neulomisen ajan ja tuubihuivi valmistui hetkessä.Nimi: Pompula
Lanka:  SMC (Schachnmayr) Pompoleo
Koko: Yksi koko, aikuinen
Ohje: Tulee langan mukana
Kenelle: Luovutan haikeana lapsille
Ajatuksia: Ihana idea tuubihuiville ja langalle. Harmi, että lanka on niin muovista. Jaksaisikohan tämän tehdä jostain muusta? Jämälanka pompulat ja villainen huivi, hmm...


Nyt minulla on yksi ongelma. Takkini on kevyesti sanottuna värikäs ja huivi ei mitenkään siihen sovellu. Vaikka ajattelin huivia alunperin itselleni, taitaa se päätyä lapsille. Tytöt ihastuivat siihen täysin!


4 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Tämä on ihana! Itsekkin heti langan nähtyäni tähän ihastuin. Olen ajatellut ihan samaa, että jos tekisin itse oman "Pompoleo langan". Vähän ohuemmasta langasta villasta tai puuvillasta ja pompulat myös. Kun vain tarpeeksi innostuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita käsitöitä :) Mukavaa sunnuntain iltaa sinulle !

Mollie kirjoitti...

Kiitos!

Itse tehdyssä pompoleo-langassa oli se etu, että saisi pompuloiden värit päättää täysin itse. :)

Anne-Mari kirjoitti...

Jopas on jännä lanka. Kivan huivin olet siitä tehnyt ja minusta se sopii hyvin takkiisi.

Blogissani on sinulle tunnustus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...