perjantai 25. tammikuuta 2013

Sytomyssyt, sny ja jotain muuta ihanaa

Vaikka otsikossa luvataan sytomyssyjen ja salainen neuleystävä-juttujen lisäksi jotain muuta ihanaa, voidaan nämä kaikki luokitella ihaniksi. On ihanaa ilahduttaa muita ja on ihanaa tulla ilahdetuksi.

Syto-myssyjä minulla on valmiina kolme. Viime vuonna jo harkitsin asiaa, mutta silloin ajatus jäi vain muhimisasteelle. Nyt Matleenan ystävänpäivä-haasteen myötä sain lopullisen innostuksen. Kaivoin varaistoistani sopivaa lankaa ja päädyin Cascade Yarns Venezia Worstediin (oranssi) sekä BC Garnin Silkbloom finoon. Molemmat sisältävät villaa ja silkkiä, joten uskoisin niiden tuntuvan mukavalta. Nimi: Aurinko
Lanka:  Cascade Yarns Venezia Worsted
Koko: Aikuinen
Ohje: Tears of Bronze, ravelry
Kenelle: Syto-myssy
Ajatuksia: Tämä lanka tuntuu aina niin ihanalta, onneksi sitä on vielä pinkkinä ja lilana :)
Nimi: Raituli  - pinkki
Lanka:  BC Garn Silkbloom fino
Koko: Aikuinen
Ohje: Raituli, Ravelry
Kenelle: Syto - myssy
Ajatuksia: En ymmärrä miksei ihana, silkkinen lanka innosta minua. Jäi varmaan traumat Hertta-myssystä. :) Nimi: Raituli  - vihreä
Lanka:  BC Garn Silkbloom fino
Koko: Aikuinen
Ohje: Raituli, Ravelry
Kenelle: Syto - myssy
Ajatuksia: Tätä käyttäisin itsekin!

 
SNY - kierros on pyörähtänyt käyntiin. Olen siinä mukana ensimmäistä kertaa ja suurella innolla. Paketteja on jo mietitty valmiiksi ja vakoilureissulla on käyty. Itse sain tänään postissa SNY-pariltani aivan ihanan kortin silmukkamerkkeineen. Vielä enemmän ilahdutti kortin teksti, joka sai minut hymyilemään. Kiitos. :)Ja sitten jotain muuta (lisää) ihanaa. Muita ihania - blogissa on ohje lapsen söpöihin sukkiin. Minun on pitänyt jo tehdä superhelppo syyspipo, mutta se on jäänyt listalle odottamaan. Koska lapsillani on puutetta ohuemmista villasukista, päätyi sukkaohje heti puikoille. Aivan ihanaa väriterapiaa!

7 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva, kun innostuit nyt sytomyssyilemään! Hieno aloitus onkin, kolme kaunista myssyä. Eniten ihailen tuota oranssia. Heti alkoi kutkuttamaan sormenpäissä siihen malliin, että tuo pitäisi saada puikoille. ;)

Mollie kirjoitti...

Kiitos Matleena. :)

Mallia on hieman muokattu, lähinnä yksinkertaistettu. Ja oli huomattavasti nopeampi tehdä kuin Raituli.

seijap kirjoitti...

Aivan ihanat myssyt.

sirkkis kirjoitti...

Ompas kauniit sukat ja nuo silmukka merkit minäkin tarvitsisin vaan ei mistään löydy.

Mollie kirjoitti...

Kiitos seijap.

Silmukkamerkkejä on ilmeisesti tulossa lisääkin snyltä. :) Nuo ovat Knitpron merkkejä.

Red Dragon kirjoitti...

Kauniita sytomyssyjä. Itse en ennättänyt isännän tädille yhtään myssyä neulomaan/virkkaamaan, kun viime kesän lopulla todettiin rintasyöpä, mikä oli edennyt myös luihin, luusyöpä.. Taudin toteamisesta jo 2.5kk:ssa nukkui ikiuneen :'(.

Kaunis kortti ja upeat sukat!

Mollie kirjoitti...

Luusyöpä on vihoviimeinen. :( Olen pahoillani. Tuntuu, että jokaisella on suvussa yksi syövän sairastanut ja siten tämä asia koskettaa niin monia. Itse kuulun leijonaemoihin ja lastensairaalat ovat minulle todella tuttuja. Siksi jokainen ilahduttava teko sairaalaelämän keskellä on minun mielestäni todella arvokas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...