tiistai 5. maaliskuuta 2013

Maaliskuun paketti

Salaisen neuleystävän maaliskuun paketti saapui tänään ja aivan sopivasti. Olen ensi viikon aivan toisella paikkakunnalla, joten ihanaa päästä ennakkoon ihailemaan.

Luotto omaa SNYtäni kohtaan on kova, eikä suotta. Kiitos SNY ihanasta paketista. Jannea en ole tosiaan kokeillut, se saattaisi olla todellakin hyvä seiskaveikan korvike. Paketissa oli siis neljä Jannea, neulelehti, silmukkamerkkejä sekä suklaamunia.

EDIT: Lisäsin sanavahvistuksen hetkeksi päälle roskaviestien takia.6 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Tuo kortti on kuin minulle tehty :D.
Hieno paketti!

Johanna kirjoitti...

Tuo kirjava Janne on tosi kivan väristä! Pitääkin pohtia mitä siitä itse voisi lähteä tekemään...

Matonkude kirjoitti...

Ihana paketti :)

Mollie kirjoitti...

SNY on hyvin lukenut. :) Seiskaveikkaan on palanut hermo ja kaipaan muuta lankaa tilalle. SNY ehdotti langaksi Jannea, koska se on minulle outo. Muutama malli on mielessä, mutta päätöstä en ole vielä tehnyt. Olen ensi viikon reissussa, joten saa nähdä syntyisikö siellä jotakin.

Reppanainen kirjoitti...

Oih, mikä kortti!!! Aivan ihana =) hieno paketti muutenkin! Itse sain helmikuun paketissa Jannea ja ainakin Junasukkien perusteella tuntuu hyvälle langalle.

Anonyymi kirjoitti...

Janne kuuluu tosiaan omiin suosikkeihin 7 veikan tilalle. Ainakin omissa töissä olen siihen ollut kyllä kovin tyytyväinen. Kiva tietää että pidit paketista! :)

Hyvää reissua!

-Sny-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...