sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Poutapilvi

Aloitin jo jokin aika sitten neulomaan tytöilleni sukkia ja esittelinkin alun täällä. Nyt on vihdoin ja viimein päättely suoritettu ja sukat ovat esittelyvalmiit.

Sukkien ohje on Muita ihania - blogin Tiinan käsialaa. Tiinalla on koko setti samaa sarjaa; sukat, lapaset, pipo ja takki. Ja ne kaikki ovat toinen toistaan ihanempia. Superhelppo syyspipo on ollut listallani ensimmäisenä, mutta sukille tuli selkeä tarve.

Sukkia neuloessani mietin muutamaan kertaan mihin tuli ryhdyttyä. Ohje on helppo ja simppeli, siinä ei ole ongelmaa. Mutta jos sukassa on 13 raitaa ja minä vihaan päättelyä, niin ei ollut kaikkein paras valinta malliksi. Mutta. Olen aikasemmin päätellyt langat virkkuukoukun avulla. Nyt käytin neulaa (kiitos SNY tästäkin) ja päättely oli huomattavasti mielekkäämpää. En tiedä miksi, mutta näin vain oli.

Nyt sitten on yksi pari valmis ja uuden parin ensimmäinen kantapäässä saakka. Sisko tahtoo myös. :D Joten lisää päättelyä luvassa.

Langasta hieman. Varressa olen käyttänyt Novitan Nallea ja Woolia. Woolia ei ole käytetty jalkaterän osuudessa, koska se ei ole varsinainen sukkalanka. Jalkaterässä on Gjestalin Maijaa ja Novitan Nallea. Itse olen pidemmän resorin ystävä, joten saa nähdä, miten nämä pysyvät jalassa.Nimi: Poutapilvi
Lanka:  Novita Wool, Novita Nalle ja Gjestal Maija
Koko: Noin 30
Ohje: Lapsen söpöt sukat, Muita ihania - blogin Tiina
Kenelle: Mussulle
Ajatuksia: Lapset ihastuivat väreihin ja olivat tyytyväisiä, kun sukissa oli pinkkiä.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kauniit♥

sirkkis kirjoitti...

Ihanan hauskan näköiset sukat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...