lauantai 6. huhtikuuta 2013

Disney-nuken vaatteita

Kerroin jo jokin aika sitten, että meille on tulossa Disney animator nukkeja ja olen niille neulonut ennakkoon vaatteita tiedossa olevien mittojen mukaan. Tiesin sen olevan hieman riskialtista, mutta uskoin valmiin neuleen mahtuvan, jos ei tälle nukelle, niin jollekin muulle.

Villi nelikko oli onnistunut hajoittamaan baby björn nukkensa. Yhdeltä nukelta irtosi käsi ja toiselta jalka. Ei heti houkuttanut ostaa samanlaisia hajotettaviksi, joten päätin kokeilla toisenlaisia nukkeja. Niiden ulkonäkö miellytti minua ja uskoisin niiden sopivan myös vanhemmalle lapselle. Hän ei ole enää hetkeen ollut kiinnostunut varsinaisista vauvanukeista.

Netistä löysin muutaman valmiin neuleohjeen ja ne helpottivat työtä. Lisäksi tein riskillä ravelrystä yhden ohjeen. Kolmesta paidasta kaksi onnistui. Kolmas... No, kohta näet. Housut vielä puuttuu. Ei taida nuket pelkällä paidalla pärjätä.

Nämä ihanat aurinkoiset päivät saavat toivomaan, että oma talo valmistuisi jo kesäksi. Joulu on todennäköisempää, mutta ainahan sitä saa toivoa. Multasormi syyhyää ja parveke on kesä kesältä täydempi. Pelkään, että tänä kesänä loppuu jo tila kesken.
Nimi: Tuomi-jakku
Lanka:  Novita Tennessee
Koko: Disney animator nukke
Ohje: Little Leaves by Marie Lafitte, ravelry 
Ajatuksia: Jännä sattuma, että päädyin tekemään Tennesseestä sekä Sirle-myssyn että tämän mallin. Molemissa on samantyylisiä lehtiä.
Nimi: Bellen neuleliivi
Lanka:  Novita 7 veljestä
Koko: Disney Animator doll
Ohje: Neuletakki by Tiina Pesä puussa-blogi
Ajatuksia: Nappikoko! Myssystä tuli hieman liian tiukka. Lapsilla on vaikea saada sitä pysymään leikeissä mukana.

  

Nimi: Naurattava napapaita
Lanka:  Novita 7 veljestä
Koko: Disney Animator nukke
Ohje: Tähkäpään talvitaminen by piipadoon Piia
Ajatuksia: Noni! Onnistuminen kerrassaan. :D Pienenä vinkkinä ihan itsellekin. Tarkista ohjeesta myös oikea puikkokoko.

Ja sitten ihan aiheen vierestä. Törmäsin kerrankin sellaiseen vinkkiin blogissa, että tämä on pakko jakaa. Olipa kerran koti-blogissa on rintaliiveistä tehtyjä laukkuja. :D Todella kutkuttava idea ja kauniin näköistä jälkeä. Varsinaiseen ohjeen löysin Ylen sivuilta.

2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihania nuken neuleita ja tosi kauniit nuket.

Mollie kirjoitti...

Kiitos sirkkis. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...