keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Elämäni rakkaus

Kun on monta rautaa tulessa, vie aikansa saada mitään valmiiksi.

Ensin minulla oli puro. Päättelyä vaille valmis ja minä vihaan päättelyä. Se on taidettu todeta jo muutamaan kertaan. Sitten tuli loistoidea lahjaksi. Kaksi päivää ennen juhlapäivää. Joten tein nopeasti tässä välissä nostalgiasta kämmekkäät. Sitten kuulin loistouutisia lähipiiristäni. Kun läheinen kertoo perheenlisäyksestä, ensimmäinen järkevä ajatus on: "Mun pitää päästä nopeasti kotiin neulomaan jotakin vauvalle.". Neljänneksi likka hukkasi sukan eskariin. Ja toisenkin sukan. Onneksi oli yksi pari melkein valmis. Joten se ensimmäinen puro viipyi. Ja viipyi.

Tänään käytin vihoviimein aikaa itseeni ja päättelin puron valmiiksi. Puro on vielä muotoilematta ja loppukäsittelyä vaille valmis, mutta tässä on jo kuvat. LOVE IT!
Nimi:  Ilo
Lanka:  Novita Puro
Koko: Naisen
Ohje: Oma ohje, insipiraation lähteitä on olemassa
Ajatuksia: Aivan loistava väripläjäys! Tässä on puroa varmaan viittä-kuutta eri väriä, hillitymmän saisi yhdestä väristä, mutta kuka sitä hillittyä kaipaa. Joskus täytyy olla Väriä!

Idea puroliiviin lähti ensin viime syksynä neulekerhoystäväni virkatusta neuletakista. Takki oli purosta virkattuja isoäidinneliöitä. Ajatus jäi jo tuolloin muhimaan päähäni. Sitten näin Virpi Siiran ILO-villatakin VMSomA KOPPA-blogissa. Se oli menoa sen jälkeen. Samana päivänä kaivoin jo purot kätköistäni ja annoin virkkuukoukun viuhoa.

Kuvausapureille iso kiitos. Isommat olivat innokkaita, kun saivat kerrankin luvan käyttää digijärkkäriä.

2 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Jo on todellakin väri-ilottelua!!!
Kaunis!

Mollie kirjoitti...

Kiitos margsan!

Tähän harmaaseen säähän todellakin kaipaa jotain väriä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...