torstai 4. huhtikuuta 2013

Kaksi pipoa kahdessatoista tunnissa

Minulla oli yksi sytomyssy palauttamatta keräykseen. Varmistin facebookin kautta, että sytomyssyjä otetaan edelleen vastaan ja päätin palauttaa myssyn heti seuraavana päivänä. Mutta enhän minä kehtaa yhtä myssyä viedä! :D Siis töihin.

Aloitin helpolla. Paksu lanka varastosta ja päädyin Novitan Siiriin. Siiri on täysin akryylilanka, mistä mielestäni miinusta, mutta se oli paksua ja pehmeää. En edes tiedä, miksi aikoinani ostin Siiriä, mutta sitä on varastossani muutama kerä. Oiva lanka siis tähän tarkoitukseen, koska pehmeällä akryylilangalla on varmasti pitäjänsä. Siiri valmistui parissa tunnissa. Seuraavaksi päätin tehdä jotain omaankin päähän kelpaavaa.

Olen jo pitkään halunnut tehdä Muita Ihania-blogin helpon syyspipon eli piparkakkupipon. Varastostani löytyi sopivina väreinä Novita Miamia. Edelleen valinnan syynä pehmeys. Pipon tupsu on helposti irroitettavissa, jos käyttäjä niin itse haluaa. Syyspipo valmistui yllättävän helposti ja siitä tuli kerrassaan ihastuttava. Tämä pipo menee päähäni kevyesti, joten sopii yhtä isopäisille naisille kuin itse olen ja varmasti sopii myös miehen päähän.

Tänään siis päätyi kolme uutta sytomyssyä keräykseen. Ja niihin kahteentoista tuntiin mahtui paljon muutakin kuin pari pikkupipoa. :)Nimi: Miamin reunalla
Lanka:  Novita Miami
Koko: Aikuisen. Koko on riittävän iso myös miehelle.
Ohje: Superhelppo syyspipo by Muita Ihania-blogin Tiina
Kenelle: Syto-myssyksi
Ajatuksia: Tahtoo itsellekin eri värisenä!
Nimi: Siiri
Lanka:  Novita Siiri
Koko: Aikuisen
Ohje: Oma ohje. 2 krs oikein. 1o, lk, 3 yht, lk. Toista näitä kolmea kerrosta. Malli jaollinen neljällä.
Kenelle: Syto-myssyksi
Ajatuksia: Pehmeä ja näyttää paremmalta luonnossa kuin kuvissa. Pitäisikö loputkin siirit vääntää sytomyssyiksi? Pitsi voisi olla ihan sopiva jatkossakin Siiriin, ettei pääse hiostamaan.

6 kommenttia:

Jansku kirjoitti...

kauniita myssyjä, kiitos osallistumisesta myssyilyyn :)

Mollie kirjoitti...

Kiitos Jansku! Varmasti osallistun jatkossakin.

sirkkis kirjoitti...

Ihana myssy

seijap kirjoitti...

Kiitos myssyistä!
Näyttävät kauniilta.

Neferi kirjoitti...

Mukavat myssykät :).Mollie kirjoitti...

Kiitos. Sytomyssyissä teen sellaisia, jotka voisin laittaa myös omaan päähäni. :) Luulisi näin edes jollekulle kelpaavan.

Houkuttaisi neuloa myös nuppupeittoja ja sukkia vastasyntyneille, mutta aika ei tunnu kaikkeen riittävän. Harmittaa. Mutta joskus täytyy huolehtia myös omista läheisistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...