torstai 3. huhtikuuta 2014

Kummityttö

Tytöt ovat ihania ja kummitytöt vielä ihanempia.

Ahersiin jouluun saakka villasukkia lahjaksi kaikille lähiystäville. Tiedossa oli, että lähisukuun syntyy lapsi tammikuussa, mutta sukupuoli oli arvoitus. Kaiken lisäksi aloitin työt tammikuussa, joten minulla oli suunnaton kiire ja mitään neulottua ei ollut valmiina. Lapsi syntyi hieman ennakkoon ja paljastui vasta silloin tytöksi. Kiireessä päätin tehdä virkaten ja sen ainoan mekon jonka osaan tehdä ulkoa.

Olin tehnyt valkoisesta Novita Siiristä mekon ohjeella Angel Wings Pinafore ja ohje oli jäänyt päähäni kerrasta niin hyvin, että päätin tehdä samantyylisen. Kummitytön mekkoon käytin Novitan Rose Mohairia (siis sitä vanhaa, missä oikeasti on mohairia) ja lankaa kului yllättävän paljon. Valkoinen mekko päätyi omien likkojen nukelle. Harkitsin senkin antamista, mutta se lanka ei miellytä minua, niin miksi laittaisin sellaisen eteenpäin.

Lisäksi tein kummitytölle pienet villasukat vauvalangasta, jonka nimeä en saa enää päähäni. :)

Blogi on pitänyt pientä tahatonta taukoa. Olen tehnyt parit vikkasukat sekä itselle neuletunikaa (kesken, kaskas), mutta jotenkin olen ollut olevani niin kiireinen, ettei ole ehtinyt neuloa tai blogata. Eiköhän se siitä pikkuhiljaa. Tauon aikana neulesuunnitelmat ovat vaan kertyneet ja kohta ei oma elinikä riitä niiden toteuttamiseen.


Nimi: Enkelin siivet
Lanka:  Novita rose mohair
Koko: n. 62 cm
Kenelle: Lahjaksi
Ohje: Angel Wings Pinafore ravelry sekä Bev's Country Cottage-blogi
Ajatuksia: Helppo ja helposti mieleen jäävä. Tätä pystyisi varioimaan loputtomiin

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ai että mitä söpöysmekkoja!

jutzq kirjoitti...

Moikka! Oon jo jonkin aikaa selaillu sun blogia silloin tällöin ja tahdon kiittää antamastasi inspiraatiosta ja ohjeista! Innostuin perustamaan itellenikin "käsityöblogin", ja olis mukavaa jos vilkaisisit jospa vaikka tykkäisit mun blogista yhtä paljon kun mä sun!♥ http://silmukoitua.blogspot.fi/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...