lauantai 31. joulukuuta 2016

Hyvää uutta vuotta!

Vuoden vaihtuessa on hyvä muistella kulunutta vuotta ja suunnata kohti uutta. Minulle kuluva vuosi oli muutoksen vuosi, sillä aloitin lähihoitajaopiskelut sekä otin vastaan ensimmäiset työvuoroni lähihoitajana. Koulun vuoksi käsityöt ovat jääneet ajoittain vähemmälle, mutta ne ovat toisaalta tuoneet entistä parempaa vastapainoa. 

Muutoksia on myös ollut muutoin perheessä. Toiseksi nuorimmaiseni aloitti ekan luokan erityiskoulussa ja enää perheessä on yksi päiväkotilainen. Hänkin aloittaa nyt tulevana syksynä esikoulun. Elämä on hektistä, mutta se alkaa olla mallillaan. Vuosi 2016 oli juhlavuosi siitäkin syystä, että erityislapseni viimeinen suunniteltu operaatio saatiin suoritettua. Takana hänellä oli niitä jo lukematon määrä. Kaiken kaikkiaan hyvä ja onnellinen vuosi.

Toivotankin teille kaikille ihanille lukijoilleni erittäin riemullista uutta vuotta! Arvostakaa ja uskokaa itseenne.Koosteen olen toteuttanut Pixlr:n avulla. Vuoden 2016 alussa tein lupauksen neuloa värikkäämpiä töitä. Ensimmäinen kollaasi on harmonisempi. Alkuvuonna neuloin lähinnä tilaustöitä ja MLL Forssan vauvatumppukeräykseen. Loppuvuosi on jo paljon värikkäämpi, kun olen neulonut lähinnä lapsilleni. Loppuvuonnakin neuloin vauvatumppuja, mutta ne taisivat jäädä kuvaamatta. Vuoden 2017 neulelupaukseni on opetella jotain uutta.

Mietelause uudelle vuodelle on Benjamin Disraelin. Se kattaa kaiken. 

Suurin osa ihmisistä on olemassa, mutta ei elä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...