keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulukalenterivillasukat

Viime vuonna joulukalenterivillasukkani jäivät kesken. Tänä vuonna en luovuttanut ja sain ne tehtyä huolimatta vatsataudista, koulu- ja joulukiireistä, niskan jumiutumisesta ja kaikesta muusta sähellyksestä. Olen ylpeä saavutuksestani. Villasukat ovat hienot ja juuri sopivan kokoiset jalkaani. Ehkä olisin voinut tehdä varteen pari kerrosta lisää, mutta viis siitä.

Joulukalenterivillasukkahan on Taimitarhan keksintöä. Joulukalentereita on toki muillakin blogeilla, mutta nyt päätin keskittyä vain yhteen. Taimitarhan Nipin julkaisuja tiesin jo entuudestaan, joten osasin odottaa sopivan helppoa ja simppeliä mallia. Toisaalta olisin halunnut, jotain esittäviä kuvioita, mutta hieno siitä tuli näinkin.

Joulukalenterisukat päätyivät suoraan puikoilta käyttöön, joten niitä ei ole höyrytetty, venytetty tai vanutettu. Pientä epäpuhtautta on siis näkyvissä. Kuvaussessio keskeytyi täysin, kun mun oma kainalonyhjöttäjäni päätti pitää minua tyynynään.

Päivän mietelause on Mike Dooleyn:

"Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. Se on sitä mitä aiot tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän."

2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihanat sukat ja koirasi ilme on suloinen.

Viivu kirjoitti...

Kiitos. :) Nala on varsinainen söpöliini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...