keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, luukku 3

Joulukalenterin luukku 3, olkaa hyvät!

Itse tehdyt joulukoristeet ovat helppo lahja sellaiselle aikuiselle, kenelle ei oikein tiedä mitä antaisi. Pienestäkin joulukoristeesta saa paljon iloa, tärkeintä on kuitenkin se muistaminen eikä lahjan koko tai arvo.

Joulukalenterin luukussa 1 oli ohje jouluiseen sydänkoristeeseen. Luukku nro 3 on tälle jatkoa.

Iso jouluinen sydänkoristeTarvikkeet:
virkkuukoukku 3-3,5mm
jämälankaa esim. Novita 7 veljestä tai Novita Nalle
8 samanlaista tölkkiklipsua
kimallelankaa esim. Novita Silver

Virkkaa ensin joulukalenterin ensimmäisen luukun mukainen jouluinen sydänkoriste. Tee siihen myös ripustuslenkki ja päättele lanka. Virkkaa nyt toinen samanlainen sydänkoriste. Älä tee tähän kuitenkaan ripustuslenkkiä vaan jatka toista kerrosta piilosilmukoilla, kunnes tulet kohtaan, missä sydän yhdistetään ensimmäiseen sydämeen. Virkkaa sydämet kiinni toisiinsa piilosilmukoilla. Sydämen alhaalla, terävässä päässä voit katkaista langan ja päätellä. Kiinnitä näin myös kaksi muuta sydäntä.

Jos haluat, niin voit virkata ison sydänkoristeen ulkoreunoihin vielä kimallelangalla kiinteitä silmukoita yhden kerroksen verran.

Kun yhdistät ison jouluisen sydänkoristeen pienempiin sydänkoristeisiin saat oivan joululahjan annettavaksi vaikka opettajille, ohjaajille ja kummin kaimoille.
Advent calendar's lit number 3 is open. Use the instructions of lit number 1 and crochet one heartdecoration. Then use single crochet to attach three similar heartdecorations to the first one. The Christmasdecorations are an easy gift for anyone.

2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Hauskoja koristeita

Mollie kirjoitti...

Kiitos sirkkis. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...