tiistai 27. marraskuuta 2012

Bling Bling

Viime vuonna aloitin näillä tienoilla neulomaan lapselle paitaa Crystalista. Jostain syystä työ jäi taas kaikkien jalkoihin ja valmistumisesta puuttui puolikas hiha (!!). Nyt tein hihan loppuun ja ompelin saumat kiinni. Onneksi osaa ennakoida töiden viivästymisen (tunnen itseni jo tässä) ja tein hieman reilumpaa kokoa. Neule on juuri passeli koviin pakkasiin, kunhan vain niitä ensin saataisiin.

Paita on vanhimmalle tytölle, josta se sitten periytyy kolmelle seuraavalle. Ja paita on kuulema mieleinen, koska se kimaltaa. Näin vähän arvelinkin. :)

Mukavan helppoa ja jouhevaa tehdä vaihteeksi jotain paksusta langasta. Valmista tulee nopeasti ja lopputulos on näyttävä. Tällä langalla valmistuisi isokin työ vaivattomasti. Saa nähdä, miten Crystal käyttäytyy käytössä. Olen aikasemmin tehnyt samasta langasta itselleni pipon ja sen suhteen ei ainakaan ole ollut ongelmia. Aika näyttää.

Mallina toimi ensin vanhin tyttö. Koska neulepaita näytti niin ihanalta, piti siskonkin kokeilla.Nimi: Bling Bling
Lanka:  Novita Crystal helmenharmaa (418) ja roosa (511)
Koko: 122, vaikka varmaa on lähempänä 128
Ohje: Lapsen neulepusero, Novita Talvi 2011
Kenelle: Tytöille, ensin vanhimmalle ja siitä sitten eteenpäin
Ajatuksia: Oli jo aikakin tehdä tämä valmiiksi

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Suloinen paita, ihanaa tyttömäistä blingiä :) Liekö vaan sopiva koviin pakkasiin kun langan koostumus on pääosin muovia?

Mollie kirjoitti...

Totta. Villaa ei voita mikään.

Neferi kirjoitti...

Kiva pusero ja sehän on tärkeintä, jotta on mieluinen :)

Mollie kirjoitti...

Näkisittepä tytön pipon! Pelkkää hopeista paljettia. :D Lankavalinta on tosiaan täysin saajasta lähtöisin. Villaa pidän enemmän arvossa, mutta se ei estä minua neulomasta kauniita akryylilankoja. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...